KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Kurumuzda uzun yıllar memur olarak çalışan ve emekliye ayrılan personelimiz Aydoğan DÖNMEZ ile vedalaştık. Aydoğan DÖNMEZ'e kurumumuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, emeklilik hayatının hayırlı olmasını dileriz.

Mrt

Kurum Müdürümüz Sayın Ali Arısoy, Gediz Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan atletizm ve futsal kurslarını ziyaret etti. Gediz Atatürk Ortaokulu ev sahipliğinde yürütülen kurslarımızda; hocalarımız Zafer Özkurt ve Mustafa Kırbıyık’tan bilgi alan Arısoy, il müsabakalarında dereceler alan öğrencilerimizi kutlayarak bölge yarışmalarında başarılar diledi. Her yerde, her zaman, herkes için eğitim.

Açık Öğretim Ortaokul öğrencilerimizin dikkatine...

2023 Usta Öğretici başvuruları

01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-yaygin.meb.gov.tr sistemi üzerinden alınacaktır. Sistem üzerinden başvurusunu tamamlayanların mutlaka Kurum Müdürlüğümüze başvurularını onaylatmaları gerekmektedir.

Tem

Usta Öğreticimiz Hasbiye AKPINAR koordinesinde açmış olduğuumuz Robotik Kodlama Kursumuz Kursiyerlerinden  sağlık sektörüne büyük hizmet. Ürünümüz Arduino mekanik parçaları kullanılarak hazırlanmıştır. 1 adet Lcd ekran 1 adet 4×3 keypad 4 adet led, hoparlör, ses kaydedici ve 3d baskidan alinan parçalar ile görsellenmiştir. İlaç kullanan bireyler icin tasarlanmış olup, ilaçlarını 4 öğün şeklinde hatırlatacak şekilde kodlanmıştır. Her kişiye özgün farklı saatlerde alarmlar kurulur, alarm saati geldiginde kişiye sesli olarak uyarı verir ve o alarma ait let yanar.

Tem

Usta Öğreticimiz İrem VURGUN öğreticiliğinde açılan Geleneksel Türk Okçuluğu kursu kursiyerleri Furkan TOPAL ve Mehmet Akif ÖZER Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Minikler Açık Hava Türkiye Şampiyonası 12-13 Minik Erkekler Takım ikincisi olarak grupta yer almışlardır. Kursiyerimiz Mehmet Akif ÖZER bireysel sıralamada 12-13 yaş grubunda Türkiye 21. si olmuştur.Usta Öğreticimizi ve kursiyerlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

Halk Eğitimi Merkezlerinde verilen kursların uzaktan eğitimi için oluşturulacak olan HEM Eba platformu için kurum olarak Kütahya Yöresi Halk Oyunları kursuna ait dijital içerik oluşturduk.

BİZ BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ...!

Depremzedelere destek olmak için Müdürlüğümüz bünyesinde açılan dikiş kurslarımızda usta ogreticilerimiz, kursiyerlerimiz vekumaş desteğinde bulunan yardımseverlerimizin katkılarıyla üretilen ürünlerimiz (bere, atkı, eşofman takımı, eldiven, tulum,battaniye, sweatshirt....) hazırlanmaya devam ediyor. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Sınıf Öğretmenimiz Derya Tülü tarafından Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza Aile Okulu Eğitimi ve Trafik Öğreniyorum kurs programı anlatıldı.  Fen Bilimleri Öğretmeni Bilal GÖKALP muhtarlara Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık kurs programı hakkında bilgi verdi.

Ock

Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun.

Ock

Gediz Halk Eğitimi Merkezi olarak Ord. Prof. Dr. Cahit ARF'ı öğrencilerimize ve kursiyerlerimize tanıtıyoruz. Bu kapsamda Bilgisayar İşletmenliği Kursu Kursiyerlerimizin derste hazırladıkları broşürler basılarak kurumuzda eğitim gören kursiyerlerimize dağıtıldı.

Ock

Kurumumuz bünyesinde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan mezun öğrencilerimize Cahit ARF temalı bilgi yarışması düzenlendi. Cahit ARF'ı konu alan yarışma büyük çekişmeye sahne oldu. Dereceye giren öğrencilerimize kitaplar hediye edildi. Yarışmayı organize eden öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.

Ara

Gediz Bilim ve Sanat Merkezinde açmış olduğumuz Oyuncak Atölyesi Tasarımı kursumuz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın dokunuşlarıyla hayat buluyor.

Ara

İş ve teknik alanında meydana gelen hızlı gelişmeler, gerek özel gerekse kamu kurumlarındaki yazışmalarda büyük önem kazanmıştır. Bu sebeple Temel F Klavye Kurs Programı ve Klavye Teknikleri kursumuza olan talep artmaktadır. Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Meseleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan kurslarımız yoğun katılımla devam etmektedir.