KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Bilgisayar Öğretmenimiz Halil ÖZGÜLEN'nin eğitim görevlisi olduğu Web 2.0 Araçlarının İncelenmesi ve Eğitim Ortamlarında Kullanılması Seminerimizi öğretmenlerimizin yoğun ilgisiyle tamamladık.Öğretmenlerimizin dijital ortamlarda içerik hazırlayarak öğrencilere sunabileceği platformlarla ( canva, kahoot ve mentimeter ) çalışmalar yapıldı.

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim Kursları kapsamında Zeka Oyunları Kursumuz Simav İlçesi Fizik Öğretmeni Erkan ERDEN'in eğitmenliğinde ilçemiz genelinde görevli öğretmenlerin katılımıyla başladı.

Ara

İlçemiz 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Merkezinde Ücretli Öğretmenler İçin Özel eğitim Uygulamaları Kursumuz Özel Eğitimi Öğretmeni Mustafa KÜTÜKLÜ hocamızla devam ediyor.

Ara

Türk matematikçi ve bilim insanı, eski TÜBİTAK Bilim Kolu başkanı Cahit ARF temalı yarışmamızı gerçekleştirdik. Kurumumuz öğreticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz yarışmamızın birincisi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammed Batuhan SEZEN olmuştur.

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitimleri kapsamında kurumumuzda Microsoft Office(Temel Seviye) Kursu gerçekleştirildi. Kursumuz ilçemizde görev yapan idareci ve öğretmenlerin katılımıyla 28 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Halil ÖZGÜLEN tarafından yapıldı.

Ara

GEDİZ  İLÇE SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN 60 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZA SOSYAL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ FAALİYETLER ÇERÇEVESİNDE GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDEKİ KURSLAR HAKKINDA REHBERLİK EDİLDİ.

Ara

KURUMUMUZA GELEN MİSAFİRLERİMİZ VE KURSİYERLERİMİZ İÇİN KURUMUMUZDAKİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMELERİ İÇİN KAREKOD OLUŞTURDUK.KURUMUMUZ HAKKINDA BİLGİ ALMALARI İÇİN KAREKODLAR KURUMUMUZDA BELLİ YERLERE YAPIŞTIRILDI.

Ara

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde büyük role sahip olan velilerimize yönelik Aile Okulu Eğitimi Kursu verildi.

Ara

Yetişkinliklere yönelik kursumuzda Kütahya Yöresine ait Halk Oyunları öğretilmektedir.

Ara

Gediz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan piyano kursuna öğrencilerin ve velilerin ilgisi yoğun oldu. Küçük ellerin büyüdüklerinde yüreklere dokunacaktır.

Kas

ÜNLÜ MATEMATİKÇİMİZ CAHİT ARF'İ DAHA İYİ TANIMAK İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ SUNUYU TÜM PERSONELİMİZE WATSAP ÜZERİNDEN GÖNDERDİK.

Kas

Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere Halk Eğitimi Merkezi olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Hafif Düzeyde Zihinsel Engeli olan öğrencimize sportif etkinlikler kursumuzu açtık.

Kas

KAT'I Sanatı kursuna katılan kursiyerlerimiz geç de olsa yeteneklerini ortaya çıkarıyorlar. Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selçuk ASLAN, ' Bize bu imkanı veren , yeteneklerimizi ortaya çıkaran devletimize ve vesile olan Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ne kadar teşekkür etsem azdır.' diyerek duygularını ifade etti.

Kas

Müdürlüğümüz bünyesinde açmış olduğumuz Resim Sanat Eğitimi Kurslarımızla çocuklarımızın sihirli parmaklarını harekete geçiriyoruz.

Kas

Atatürk Ortaokulunda Emre DEMİRBİLEK tarafından açılan Gitar Kursuna öğrencilerimizin ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Müziğe yeteneği olan öğrencilerimizi kurslarımız sayesinde yakalıyoruz.