BU GURUR HEPİMİZİN

BU GURUR HEPİMİZİN ! 2021-2022 yılı Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye hazırlık) Kurslarında geçen verimli bir eğitim sürecinin ardından bu tablonun oluşmasında katkıları bulunan ve kaliteli eğitimle nitelikli insan olarak yetişecek geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatına dokunmamıza vesile olan, açılan kurslardan gençlerimizin ücretsiz şekilde faydalanması için her türlü çalışmayı yaparak bu güzel eğitim ortamını oluşturan devlet büyüklerimize,Gediz Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN' a ve desteklerini her zaman hissettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, kursların eksiksiz olarak açılabilmesi için özveriyle çaba gösterip yıl boyunca ilgi ve tecrübeleriyle desteklerini sürdüren kurum idarî personeline, aktif olarak derslere katılan kurs öğretmenlerimiz ve onlara süreç boyunca tecrübe ve birikimleriyle destek olan kurumumuzun öğretmenlerine, öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görebilmesi için bina ve sınıflarımızı hazır hale getiren kurum yardımcı personeline, zorlu bir süreci pes etmeden, azimle tamamlayarak verimli bir eğitim öğretim ortamının oluşmasının parçası olmuş her bir öğrencimize, özetle bugün bu tablonun oluşması için katkı sağlamış görünen ve görünmeyen tüm mimarlarına teşekkür ederiz... Geçmiş başarılarımızdan aldığımız güç ve hız ile durmadan, yorulmadan, gelecek başarılarımıza doğru kararlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz...

18-08-2022

Yayın: 18.08.2022 - Güncelleme: 18.08.2022 18:25 - Görüntülenme: 147