GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSİYERLERİ VE ŞEHİT HÜSEYİN GÜRLEKLİ MTAL'NİN ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Kütahya' da düzenlenen Okul Sporları Kros İl Yarışmalarında okulumuzu Genç Erkekler kategorisinde Samet Karadağ, Ahmet Karadağ, Menderes Sargın, Hasan Şentürk; Genç Kızlar kategorisinde Nazlı Uluten, Elanur Cangür okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Yarışmalarda Genç Erkeklerde bireyselde Samet Karadağ ikinci, Genç kızlarda bireyselde Nazlı Uluten ikinci, Elanur Cangür üçüncü olurken Genç Erkek takımımız da üçüncü olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi ve antrenörümüz Batuhan Sezen hocamızı kutlar; başarılarının devamını dileriz. Ayrıca desteklerinden dolayı Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  ve Gençlik Hizmetleri Gediz İlçe Spor Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.

28-11-202228-11-202228-11-2022

Yayın: 28.11.2022 - Güncelleme: 28.11.2022 12:28 - Görüntülenme: 88