Nis

Ramazan ayının manevi iklimiyle birlikte Halk Eğitimi Merkezi olarak gönüller arası köprü kurmak için , idareci , öğretmenlerimiz VE öğrencilerimiz el birliğiyle gayret etti.Paylaşma ve yardımlaşma duygusunun pekişmesi sağlandı.Güzel neticelerin alındığı bu sosyal sorumluluk projesinin devamı için çalışmalarıımız devam edecektir.Gönüllere dokunabilmenin heyecanını artırabilmek ümidiyle.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMANIN FAYDALARI HAKKINDA SEMİNER VERİLDİ.GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE İLÇE KÜTÜPHANESİ ARASINDA DÜZENLENEN İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA KURTULUŞ İLKOKULU 3.SINIF ÖĞRENCİLERİNE TÜRK DİLİ VE EDEBİYAT ÖĞRETMENİ FATMA IŞIK DEMİR TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERİLDİ.

Nis

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE GEDİZ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA AÇILAN ARICILIK KURSUMUZ 14/04/2022 TARİHİNDE BİTMİŞTİR.KURSA KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLMUŞTUR.KURSİYERLER ARICILIK KURSUNDAN VE VERİLEN EĞİTİMDEN MEMNUN OLDUKLARINI DİLE GETİRMİŞLERDİR.

Nis

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZ DENEME SINAVLARIYLA HAZIRLIKLARINA  DEVAM EDİYOR.

Nis

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TARAFINDAN AÇILAN TAKI TASARIM KURSUNDA ATIK KAĞITLAR DEĞERLENDİRİLEREK YENİ ESERLER ORTAYA ÇIKMAKTADIR.USTA ÖĞRETİCİMİZ HATİCE ERCİRE VE KURSİYERLERİ ATIK KAĞITLARI EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİREREK HEM TASARRUF SAĞLAMAKTA HEM DE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAMAKTADIRLAR.

Nis

KURUMUMUZ GERİ DÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK BELGESİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.KURUM OLARAK GERİ DÖNÜŞÜMÜ SAĞLAMAK İÇİN GEREKLİ TEDBİRLER ALINMIŞ,GERİ DÖNÜŞÜMÜ SAĞLANAN MADDELER DEĞERLENDİRİLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR.

Nis

Sanayileşme ve tüketimin hızla artmasıyla birlikte dünyamızdaki hammadde kaynaklarını  tüketirken, kullanılan bazı ürünler de büyük çevre sorunlarına yol açmaktadır. Bu maddelerin büyük çoğunluğunun yeniden kullanılabilecek nitelikte olması hem ekonomi için büyük bir fırsat hem de bulunduğu çevreye zararının azaltılması açısından önemlidir. Bireyin geri dönüşüm konusunda bilinçlenmesi ve sıfır atık yaklaşımını kavramasıönemlidir. Gökler Hürriyet-Adalet Çoban Ortaokulu'nda açtığımız "geri dönüşüm ve sıfır atık" kursunu fen bilgisi öğretmeni Nurhan TERZİOĞLU vermiştir.Öğrencileriyle güzel etkinlikler yapan Nurhan TERZİOĞLU öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

İDARECİLERİMİZ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE PERSONELİMİZ RAMAZAN ÖNCESİ SON KAHVALTIYI BİRLİKTE YAPTILAR.KURUM KÜLTÜRÜNÜN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ETKİSİ OLAN BU TARZ ETKİNLİKLERİN DEVAM EDECEK OLMASI ÖĞRETMENLERİMİZİ VE PERSONELİMİZİ MEMNUN ETMİŞTİR.

Nis

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ BİLAL GÖKALP KOORDİNESİNDE "DOĞAYI YAKINDAN TANIMA"ETKİNLİĞİ YAPTI.

Nis

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZE TARİHİ DAHA YAKINDAN HİSSETTİRMEK İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ GEDİZ BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİNDEKİ " KURTULUŞ SAVAŞINDA GEDİZ"DİAROMASINI ZİYARET ETTİ.TARİH ÖĞRETMENİMİZ HANIM AKYOL TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE  EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ FATMA IŞIK DEMİR,COĞRAFYA ÖĞRETMENİMİZ NAGİHAN ÜNAL,BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ BİLAL GÖKALP DE DİARAMOYU GEZDİ.

Mrt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDE AÇILAN BAĞLAMA KURSUNA GELEN KURSİYERLERİN HAZIRLADIĞI "BİR SEVDADIR TÜRKÜLER" KONSERİ YAPILDI.KONSERE YAKLAŞIK 400 KİŞİ KATILDI.İZLEYENLERİN BÜYÜK KEYİF ALDIĞI KONSERDE EMEĞİ GEÇEN ŞEF NADİR AKGÜN'E, KABAK KEMANEDE MEHMET CAN AYDIN'A, KAVALDA AHMET KURT'A,RİTİM SAZDA MUSTAFA ÖZBAŞ'A ,KLAVYEDE ÖZKAN SIN'A, BAS GİTARDA EMRE DEMİRBİLEK'E, CURA BAĞLAMADA ALİ ULUTÜRK'E, BAĞLAMADA METİN ERTÜRK'E, BAYRAM DAĞ'A, NURETTİN DİNÇ'E, ONUR AKGÜN'E, ABDULKADİR ÖZDEMİR'E, NURHAN TERİZOĞLU'NA, KAYRA KIVANÇ EROĞLU'NA, SALİH ASLAN'A,  KORODA CANAN ŞAHİN'E, AYŞEGÜL AKGÜN'E, TUĞÇE AKKUŞ'A, NİHAN DAĞLI'YA, ÖZGE ŞENER'E ,İMİŞ MIZRAKLI'YA, AYŞENUR ŞAŞMAZ'A, DEMET DEĞİŞMEN'E VE SUNUCUMUZ ESRA İNAN'A KURUMUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE USTA ÖĞRETİCİ OLARAK GÖREV YAPAN BİLGEN SUNAR HOCAMA KURSİYERLERİNDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ.BİZ DE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK BİLGEN HOCAMIZA AİLESİYLE BİRLİKTE SAĞLIKLI, MUTLU,HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ.İYİ Kİ VARSIN HOCAM.

Mrt

Kütahya'nın Gediz Halk Eğitimi Merkezinde ilk piyano kursu açıldı. Müzik öğretmeni Nadir Akgün'ün eğitiminde Gedizlilerin yoğun ilgisini gören piyano kursu, akşamları haftada üç gün olmak üzere her kademe ve her yaş grubunun katılımıyla bireysel olarak ilerliyor.

Mrt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK BAŞLATTIĞIMIZ "OKUMANIN YAŞI YOKTUR" PROJESİ KAPSAMINDA AÇILAN KURSLARIMIZDA KİTAP OKUMA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.SPOR KURSUNA GELEN ÖĞRENCİLERLE HEM ÇAY İÇİP HEM DE KİTAP OKUYAN USTA ÖĞRETİCİMİZ RASİM KÖSE'YE TEŞEKKÜR EDERİZ.