Mrt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ BÜNYESİNDE AÇILAN BAĞLAMA KURSUNA GELEN KURSİYERLERİMİZ VE USTA ÖĞRETİCİMİZLE BİRLİKTE DOĞA GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ  ÖĞRETMEN VE USTA ÖĞRETİCİLERLE BİRLİKTE YAPILACAK PROJELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.AYRICA ÖĞRETMEN VE USTAÖĞRETİCİLERDEN YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ÖRNEK OLANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Mrt

GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL KAPSAMINDA DÜZENLENEN KİŞİSEL MOTİVASYON VE KURUM KÜLTÜRÜ SEMİNERİNE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK.KİŞİSEL GELİŞİM VE KURUMSAL  KÜLTÜR KONUSUNDA SEMİNER VEREN EĞİTİMCİ YAZAR KUDRET ARMAĞAN'IN SEMİNERİ BİZLERE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRDI.SEMİNERLERİ DÜZENLEYEN GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MAHMUT BAHADUR'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ ZİYARETE DEVAM EDİYORUZ.ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILI OLMASINDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN VELİLERİMİZİ EVLERİNDE YA DA İŞYERLERİNDE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.KİMYA VE BİYOLOJİ DERSİ VEREN ÖĞRETMENİMİZ BİLAL GÖKALP ÖĞRENCİ VELİMİZİ İŞ YERİNDE ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİMİZ HAKKINDA VELİSİNİ BİLGİLENDİRDİ.

Mrt

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSUNDA GÖREVLİ ÖĞRETMENİMİZ SAYIN HATİCE AKKURT ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR.

Mrt

GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL KAPSAMINDA DÜZENLENEN MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERLERİNE GEDİZ HALK EĞİTİMİ MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK KATILMAYA DEVAM EDİYORUZ.PROF.DR. FULYA TOPÇUOĞLU'NUN ÖĞRENCİLERLE İLETİŞİM SEMİNERİNE DE KATILDIK.

Mrt

HEKİM SİNAN BİLGİ YARIŞMASINA 45 PERSONELİMİZ KATILMIŞTIR.BİLGİ YARIŞMASINDA HALİL ÖZGÜLEN HOCAMIZ 1.,DERYA TÜLÜ 2.,BİLAL GÖKALP 3.OLMUŞTUR.YARIŞMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

KÜTAHYALI HEKİM SİNAN HAKKINDA ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE BİLGİ VERİLDİ.HEKİM SİNAN'IN ESERLERİ TANITILDI.

KÜTAHYALI HEKİM SİNAN PANOMUZ

Mrt

Avrupa Birliği Erasmus Projeleri kapsamında 'Diller Arası Köprü' isimli projemiz Almanya ile ortaklık sağlanarak öğretmenimiz Proje Direktörü Derya TÜLÜ önderliğinde başvurumuz tamamlanmıştır.

Başvuru sürecinde vermiş oldukları proje eğitimi seminerleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, rehberlikleri ve yardımlarını esirgemeyen Altınkent Ortaokul Müdürü Okan KARACA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Biz de Gediz Kendinyap Atölyesindeki Geleceğin mucidlerine, ustalarına, sanatçılarına teşekkür ederiz.Geleceğimiz emin ellerde... Gediz Kendinyap Atölyesinden; Her Emek Geleceğimize Yatırımdır. Gediz Kendinyap Atölyesi olarak, Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Özyurt, Müdür Yardımcıları Abdullah Kaya ve Berna Bircan'a çok teşekkür ederiz. Atölyemiz eğitimlerinde kullanılmak üzere hazırlanan önlüklerin hazırlanmasında emeği geçen usta öğreticilere de öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık.

Mrt

Geleceğimizin teminatı 'Genç Yeteneklerimize' faydalı olmak adına Hayat Boyu Öğrenme ailesi olarak her zaman yanınızdayız.

Mrt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak verdiğimiz Robotik Kodlama ve Resim kurslarımız, Gediz Kendinyap Atölyesi Robotik Kodlama, Resim ve El Sanatları İstasyonlarında öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Temel Düzey kodlama ve İleri Düzey Kodlamada Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri öğretmenleri Ali SEL ve Halil İbrahim KOCAGÖZ ile El Sanatları kursumuzda usta öğreticimiz Elif KÖKDEMİR öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Gediz Kendinyap Atölyesinin imkanlarından faydalandırarak kurslarımızın daha verimli geçmesini sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İMZALANAN ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ SEMİNERLERİNE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÖĞRETMEN VE USTA ÖĞRETİCİLER İLE BİRLİKTE KATILDIK.

Mrt

Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız... Kadınlara ithaf edilen o kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü.Kurumumuzda görev yapan kadın personelimize yönelik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde TÜRKÜ GECESİ etkinliğimiz.