12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün Yıldönümü Kutlu Olsun

Şbt

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ AKADEMİSYENYAZAR KUDRET ARMAĞAN TARAFINDAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE"SINAV MOTİVASYONU VE STRES YÖNETİMİ SEMİNERİ VERİLDİ.SEMİNERDE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ SAYIN KUDRET ARMAĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ.

Şbt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİVE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİK.

Şbt

GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÖĞRETMEN VE  ÖĞRENCİLERİ İLE ÇEVREMİZİ TANIYORUZ KAPSAMINDA KUŞU KASABASINI ZİYARET ETTİK.

Şbt

YAKIN TARİHİMİZDE ÜLKEMİZ İÇİN CANINI FEDA EDENLERİ ÖĞRENMEK İÇİN ,GEDİZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÖĞRETMEN VE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZLE "İYİ Kİ VARSIN EREN"FİLMİNİ SİNEMADA İZLEDİK.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR ve Şube Müdürümüz Sayın İbrahim EMRE kurumumuzu ziyaret ederek kurslarımız hakkında bilgi alış verişi gerçekleşti.Ziyaretleri nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut BAHADUR' a ve Şube Müdürümüz Sayın İbrahim EMRE 'ye teşekkür ederiz.

Şbt

17/02/2022 Perşembe günü Üniversite hazırlık öğrencilerimize TYT deneme sınavı, 18/02/2022 Cuma günü AYT deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Kurumumuz bünyesinde açılan kurslarımızı ziyaret ediyoruz.Dayınlar İlkokulunda açılan Nakış Kursunu  ve Usta öğreticimiz  Gülseren Öztürk'ü,Takı Tasarım Kursunu ve Usta Öğreticimiz Hatice Ercire'yi ve Gediz Erkek İmam Hatip Lisesinde açılan Giyim Kursunu ve Usta öğreticimiz Şenay Sayın'ı, Kurumumuzda açılan Bağlama Kursunu ve Usta öğreticimiz Nadir Akgün'ü Kurum Müdürümüz Mehmet Özyurt ziyaret etti.Usta ögreticilerimize ve kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Bağımlılıkla Mücadele Kursumuz Akçaalan Hacı Fatma Çoban Ortaokulunda devam ediyor.Ev sahipliği için Akçaalan Okul Müdürü Ramazan Akalan'a ve Akçalan İlk ve Ortaokul idareci , öğretmenlerine ve yardımcı personeline  teşekkür ederiz.

Şbt

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK AÇILAN KURSLARIMIZA GELEN KURSİYERLERİMİZ İLE BİRLİKTE BAŞLATTIĞIMIZ OKUMA PROJEMİZ DEVAM EDİYOR.

Şbt

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DENEME SINAVLARIMIZ DEVAM EDİYOR.10 /02/2022 TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK TYT SINAVI YAPILDI.

Şbt

Gediz Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi Barış CANGÜR tarafından Gediz Halk Eğitimi Merkezindeki üniversite hazırlık öğrencilerine değişen YKS hakkında bilgi verildi.Ayrıca öğrencilerimize sınava hazırlık konusunda da rehberlik eden Barış CANGÜR'e teşekkür ederiz.

Şbt

Kurum Müdürü Mehmet ÖZYURT,Kurum Müdür Yardımcısı Abdullah KAYA, Kurum Müdür Yardımcısı Berna BİRCAN, Sınıf Öğretmeni Derya TÜLÜ ve Okul Öncesi Öğretmeni Seçil ALKAN ,Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Halil ÖZGÜLEN  Yüksek Lisansı başarıyla tamamlamışlardır.Kurumumuzda Yüksek Lisans Mezunu böylelikle %100 olmuştur.

Şbt

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZİ BİRAZ OLSUN SINAV STRESİNDEN KURTARMAK İÇİN ,BAĞLAMA KURSU ÖĞRETMENLERİMİZ VE KURSİYERLERİMİZ İLE GÖNÜLLÜ MÜZİSYENLERDEN HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZE MORAL GECESİ DÜZENLENDİ.

Ock

ÖĞRETMENLERİMİZİN YARIYIL TATİLİNDE BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN VERİLEN HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNE KATILIMI DEVAM EDİYOR.