Ara

Kurslarımızda tutum yatırım ve türk malları haftası etkinlikleri düzenlendi.

Ara

Müdürlüğümüz bünyesinde açılan tüm kurslarda okumanın yaşı yoktur sloganıyla başlattığımız kitap okuma etkinliği devam etmektedir.

Ara

Mehmetçik Ortaokulu Spor Salonunda açmış olduğumuz ortaokul öğrencilerine yönelik voleybol kursumuz öğrencilerimizin yoğun katılımı ile devam etmektedir.

Ara

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Gediz Şehit Hüseyin Gürleki Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsesi işbirliğinde açılan Sağlık Okur Yazarlığı Kursumuzdan kareler.

Ara

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde Tatlı Yapım Kursumuz devam etmektedir.

Ara

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Mehmetçik Ortaokulumuzdaki öğrencilerimize açtığımız  Kütahya Yöresi Halk Oyunları kursumuz devam etmektedir.

Ara

Gediz Halk Eğitimi Merkezimizde 4-6 yaş çocuk gelişimi kursu,anne çocuk sağlığı kursu,çocuk beslenmesi kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyenler Gediz Halk Eğitimi Merkezimize başvuru yapabilirler.

Kas

Gediz İlçe Milli Eğitim tarafından Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol ve masa tenisinde Gediz Halk Eğitimi Merkezi Şampiyon oldu.Voleybol ve masa tenisinde kurumumuzu temsil eden tüm arkadaşlara teşekkürler.

Kas

Öğretmenler günü için kurumumuzu ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Sayın Muharrem Akcadurak'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında takımımız bugün karşılaştığı iki rakibini de yenmiştir. Takımımızı tebrik eder final yolunda başarılar dileriz