Ock

Yarıyıl tatilinde de öğretmenlerimizin fedakarca çalışmalarıyla üniversite hazırlık öğrencilerimize yönelik hazırlık kampımız devam ediyor.Yarıyıl tatilinin ilk haftası sözel ve eşit ağırlık öğrencilerimize ,ikinci haftası ise sayısal öğrencilerimize yönelik hazırlık kampımız devam ediyor.

Ock

Üniversite hazırlık öğrencilerimizin başarılarını artırmak için öğretmen ve idarecilerimiz fikir alışverişinde bulundu.

Ock

Gediz Halk Eğitimi Merkezinde açılan üniversite hazırlık kursu öğrencilerimizin velileriyle bilgi alışverişi gerçekleştirdik.Egitimin sacayaklarindan biri de değerli velilerimizdir.Ogrencilerimizi daha iyi yetiştirebilmek için bir ve beraberiz.

OKUMANIN YAŞI YOKTUR

Kütahya Gediz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslarda "Okumanın Yaşı Yoktur" projesi ile kursiyerlerimiz kitap okuyor.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi'nin hazırlamış olduğu " Okumanın Yaşı Yoktur " adlı okuma projesi devam ediyor. Proje kapsamında daha önce kitap okuma fırsatı bulamayan kursiyerler kitap okuma saatinde birlikte kitap okuyorlar.

Kurslarda kitap okuyan kursiyerler kitap okumanın mutluluğunu yaşadılar. Kurslarda sabahtan akşama kadar emek harcayan kursiyerler, "Kitap okuyarak "Okumanın Yaşı Yoktur" Projesine destek vermenin gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra fırsat buldukça kitap okuyacağız. Bu proje bizlere kitap okumanın zevkini yaşattı. Bu projeyi düzenleyen herkese teşekkür ederiz" diye konuştular.

Ock

Gediz Halk Eğitimi Merkezi tarafından , Kurtuluş İlkokulu öğrencilerine açılan resim kursuna öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Ock

Mezun öğrencilerimize yönelik düzenlenen üniversite hazırlık programı kapsamında deneme sınavlarımız devam etmektedir.Öğrencilerimizi en iyi şekilde sınavlara hazırlamak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Ock

Üniversiteye hazırlık kurslarımıza devam eden öğrencilerimize sınav atmosferini yaşatmak ve pratik kazandırmak amacıyla deneme sınavları düzenliyoruz. Kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Ock

Umurbey İlkokulunda acılan Dikiş Nakış kursumuzu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Tosunoğlu ile birlikte  ziyaret ettik.Kurs öğretmenimiz Kübra Özbey  ve kursiyerlerimize çalışmalarında başarılar diledik. Evsahipligi yapan Umurbey Ilkokulu Mudurumuz Ercan KAHRAMAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Üniversite Sınavına daha verimli hazırlanmaları için sınav kaygisi ,motivasyon  ders çalışma planlama ,zaman kullanımı alanlarında  YKS hazırlık kursuna katilan öğrencilerimize yönelik seminer düzenlendi. MNA ANADOLU Lisesi rehber öğretmeni Barıs Cangür hocamıza bu değerli eğitim için teşekkür ederiz.

Ock

Simav Halil İbrahim KAzcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sayın HAlil ŞEN, Müdür BAşyardımcısı sayın Özkan Rahmi ATAK, emekli postane müdürü Sayın Hakkı ÜLKEM ve Gediz Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın ÇAğlayan ATAK kurumumuzu ziyeret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Müdürlüğümüz bünyesinde açılan, Dayınlar İlkokulu öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'ında sunacakları Halk Oyunları kursumuz Buket PARLAK ve Soner MEMİŞOĞLU hocalarımızın liderliğinde devam ediyor.

Ock

Gediz Hayme Ana Anaokulunda Gediz Halk Eğitimi Mwerkezi olarak açılan Zeka oyunları Kursumuz devam Etmektedir.

Ock

Kütahya'nın Gediz Halk Eğitimi Merkezinde ilk  piyano kursu açıldı.

Müzik öğretmeni Nadir Akgün'ün eğitiminde Gedizlilerin yoğun ilgisini gören piyano kursu, akşamları haftada üç gün olmak üzere her kademe ve her  yaş grubunun katılımıyla bireysel olarak  ilerliyor.  İnsanların eğitim hayatlarını istedikleri yönde devam ettirmeleri, yeni hobiler edinmeleri, boş zamanlarını en yararlı şekilde değerlendirmelerine olanak sunan Gediz Halk Eğitimi Merkezinde ilk piyano kursunu açtığını ifade eden müzik öğretmeni Akgün, "Kursiyerlere nota, solfej ve piyano eserlerini çalmayı öğretiyorum. Kursun tamamlanmasının ardından piyano dinletisi planlıyoruz. Gediz halkının müziğe olan ilgisinin yeni nesil için umut verici olduğunu düşünüyorum" dedi